Leren haak hangers in de kledingkast of keuken

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends die je eventueel kunt doorvoeren in je eigen woning. Het is erg leuk om zo nu en dan de stijl in je woning te veranderen. De een kiest voor een moderne en strakke uitstraling, de ander houdt meer van een vintage look en is altijd op zoek naar mooie spullen in tweedehandswinkeltjes. Belangrijk is om je eigen stijl te creëren, want dit zorgt voor een huiselijk gevoel. Wil je graag een stoer interieur met een industriële stijl? Dan spelen ook accessoires een belangrijke rol. Zo kun je bijvoorbeeld leren haak hangers in je interieur verwerken. Hier lees je hoe je jouw interieur kunt veranderen met deze accessoires!

Leren haak hangers

 

Handdoeken ophangen met leren haak hangers

Je kunt leren haak hangers ophangen in zowel je keuken als je toilet en badkamer. Ze kunnen ook gebruikt worden om je kledinghangers op creatieve wijze in je kast op te hangen. Met een gesloten kast heeft dit wellicht niet zoveel nut. In het geval van een open kast kunnen de leren haak hangers echter wel voor een leuke industriële toevoeging zorgen. Je kunt de kleerhangers aan de haken hangen. Dit is gemakkelijk zelf te doen. Als je van een creatieve uitdaging houdt, is dit project dus perfect voor jou. Naast dat je de hangers kunt gebruiken voor je kledingkast, kun je ze ook gebruiken om handdoeken aan op te hangen. Denk aan een klein handdoekje voor in het toilet. Op die manier kun je de industriële woonstijl ook op het toilet. Je kunt op deze manier je industriële look in de woonkamer doorvoeren naar het toilet.

Welke kleur voor je leren haak hangers heb jij in gedachten?

Leren haak hangers kun je in veel verschillende stijlen vinden. Het is namelijk logisch dat je niet iedere kleur leer vindt passen bij de stijl die jij in gedachten hebt. Een kleur leer die op het moment zeer populair is, is zwart. Als je een interieur hebt met een groene muur en mat zwarte details, sluiten de zwart leren haakjes hier perfect bij aan. Vind je in jouw interieur meer neutrale kleuren, zoals bruin of cream? Dan is het wellicht een beter idee om hangers met een kastanjebruine kleur aan te schaffen. Je kunt de hangers aan een metalen stang bevestigen. Die stang maakt de industriële look helemaal compleet.